onsdag 22 maj 2013

Mordmysterier og mordgåter (norsk)I middagsselskaper er mordmysterier og mordgåter et populært og verdsatt festtema. Et manus med ferdige roller deles ut og gjestene skal, enten på lag eller individuelt, løse den spennende mordgåten i løpet av kveldens gang. Mordmysteriet løser gjestene ved hjelp av de ledetrådene som framkommer i manuset. Det er ganske utfordrende og veldig underholdende, så det er ikke rart at mange setter pris på dette spennende temaet på en fest eller en middag. Se bare hvilke TV-programmer og bøker som er mest populære - nemlig program og bøker om mord, mordgåter og mordmysterier.
Nå kan du arrangere ditt eget mordmysterium og få sjansen til å løse et en mordsak akkurat som i Cluedo. Mordmysterier og mordgåter har lenge vært populære innslag på firmaevents og kick off-arrangementer, men nå kan hvem som helst arrangere sin egen mordmysteriekveld. Les mer om mordmysteriene over, og velg den mordgåten som passer deg og gjestene dine best.

Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en utfordrende, morsom og enkelt gjennomførbar mordgåte til middagen. Mordet på Mystery Manor krever ingen utkledning eller skuespillerinnsats av gjestene, men er et vrient mordmysterie som alle kan være med å løse.

Mordet på Mystery Manor er en utfordrende, morsom og enkelt gjennomførbar mordgåte til middagen. Mordet på Mystery Manor krever ingen utkledning eller skuespillerinnsats av gjestene, men er et vrient mordmysterie som alle, uansett antall gjester, kan være med å løse.

Mordet på Mystery Manor er en utfordrende, morsom og enkelt gjennomførbar mordgåte som passer godt til en middag utenom det vanlige! Mordet på Mystery Manor krever ingen utkledning eller skuespillerinnsats fra gjestene, men er et vrient mordmysterie som alle, uansett antall gjester, kan være med og løse.


Hos Grapevine.nu/norge finnes noe for enhver. Du søker fram produktene enten ved å velge en kategori - skattejakter, mordmysterier, prøvesmaking, quiz eller rebusløp, eller så velger du å søke ut fra hvem du søker under underholdningen for.


Fest Underholdning Moro
Hos Grapevine.nu finner du nedlastningsprodukter for fest, underholdning og moro!
Alt fra quizer og rebusløp til komplette festkonsept! Her får du tips og triks til barneselskapet, komplett pakke. Grapevine.nu/norge

Mer på norsk Skattejakt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar