tisdag 27 augusti 2013

Mordmiddagar och bjudningar där man har mordmysterie som ett tema på kvällen blir allt vanligare och det är oftast mycket uppskattat av gästerna att aktivt deltaga i en lite annorlunda fest där alla får dra sitt strå till stacken när det gäller underhållning för festen.

Är man ett stort sällskap på 50 personer och fler kan man använda sig av en arrangör eller en eventbyrå där handledare driver handlingen framåt i lagom takt. Fördelen är att många kan uppleva en mordgåte middag samtidigt men det finns också nackdelar av att vara så många på en sammankomst då det blir svårt för deltagarna att uppfatta vad som händer och festdeltagarna kan egentligen inte på verkar så mycket.Hur bra eller hur dåligt de än går in i sin roll.

Ska du i privat regi anordna en mordmiddag så kan vi varmt rekommendera ett färdigt manus som du köper och laddar ner ner från t ex grapevine.nu De har ett antal olika teman på mordmiddagen och beroende på vilka sorts gäster du väntar dig så passar de olika bra i olika sällskap.

Här hittar du ett bra utbud på färdiga manus till en mordmiddagsfest

Läs mer om mordgåtor till festen hos följande sajter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar