fredag 17 oktober 2014

Halloweenfest med tema Mordgåta


Topp 5 Halloween festaktivteter för vuxna

Det är inte bara barnen som ska få ha kul! Här hittar du vår topplista över roliga festaktiviteter till de vuxnas Halloweenfest, men Halloweenquizet kan naturligtvis barn och vuxna också lösa tillsammans!

Ska man ha en sittade middag kan det också passa bra att inleda med vår bordsplaceringlek med Halloweentema.
halloween kläder barn
1. Halloweenquiz
Skrämmande fyndigt Halloweenquiz till höstfesten! 27 blandade frågor, inkl. 11 musikfrågor - om alla ruskigheter som kan förknippas med Halloween. Lys upp hösten med en Halloweenfest, med vårt quiz är halva jobbet gjort. Lägg till lite god mat och en pumpalykta - voilà!
Läs mer och beställ Halloweenquizet>>
2. Mordmysterium: Mordet på Pensionat Geisthof
NYHET - PERFEKT TILL HALLOWEEN!
Välkommen till det avlägsna pensionat Geisthof! Stormen rasar, intrigerna tätnar och ett fruktansvärt mord begås! Under en spännande kväll ska dina gäster lösa den mustiga mordgåtan med hjälp av iakttagelseförmåga, fantasi och logik. Allt du behöver finns i produkten - Inga andra förberedelser behövs!
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
3. Mordmysterium: Teodor Toloffs Testamente
Teodor Toloffs testamente är ett spännande mordmysterium där alla deltagare spelar avgörande roller - men det är enkelt att förbereda och genomföra! Allt du behöver - värdguide, rollbeskrivningar, manus, rekvisita finns i produkten. Bjud in vännerna och låt spelet börja!
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
4. Mordmysterium: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Beställ mordmysteriet, Mordet på Mystery Manor här>>
frågesport halloween
5. Faraos förbannelse - Mordmysterium i Dödens dal
Ett spännande mordmysterium som inte kräver skådespelarinsatser eller utklädning av deltagarna. Spännande, roligt och klurigt till middagen! Vi beger oss till Dödens dal där faraos förbannelse vilar över de arkeologiska utgrävningarna...
Beställ Mordmysteriet i Dödens dal: Faraos förbannelse här>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar